top of page
TBS-9.jpg

Ontspannen Outdoor Gezinsfotoshoots in Antwerpen

Welkom bij The Baby Studio - dé bestemming voor ontspannen en ongedwongen outdoor gezinsfotoshoots in Antwerpen!

Wat maakt mijn fotoshoots uniek?

Bij The Baby Studio draait alles om spontaniteit en natuurlijke momenten. Mijn fotografie stijl is gericht op het vastleggen van jullie gezin zoals het echt is, zonder gedwongen poses. Verwacht een relaxte sfeer waar jullie jezelf kunnen zijn, resulterend in prachtige, authentieke foto's.

Waarom kiezen voor een outdoor gezinsfotoshoot?

In de buitenlucht komen jullie gezinsbanden echt tot leven. De prachtige natuurlijke omgevingen van Antwerpen bieden een perfect decor voor jullie fotoshoot. Of het nu in een pittoresk park, langs de oude straten van de stad, of te midden van prachtige weides is, mijn lijst met geweldige locaties zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

 

Flexibele Betalingsmogelijkheden

Ik begrijp dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden ik een flexibele prijslijst aan, zodat jullie kunnen kiezen wat het beste bij jullie past. Ik geloof dat het vastleggen van kostbare momenten toegankelijk moet zijn voor iedereen, ongeacht het budget.

Waarom kiezen voor The Baby Studio?

Mooie Woorden

TBS03529.jpg
Amai, wat een prachtige foto’s!!! Ik kreeg er onmiddellijk tranen in mijn ogen en dat zegt veel, want ik zou zelf nooit een fotoshoot plannen als we het niet cadeau hadden gekregen. Maar kijk, ik ben er helemaal ondersteboven van. Het was een heel fijne ervaring en het is heel fijn om dit resultaat te hebben. Ook blij dat we het bij ons thuis hebben gedaan. Het toont ons echt zoals we zijn. Niet stijf maar spontaan en liefdevol (en iets mooier ;)) 

Lies, Samir, Mona & Alice

TBS-1.jpg

Let's Make it Happen!

Vertel me wat je aan het zoeken ben, wat je inspireert en laat me al jouw vragen weten.

bottom of page